I després

Nova nit de Bols Tibetans a la Platja de Sant Pol el 19 de setembre

Les inscripcions gratuïtes ja estan obertes i hi ha disponibles 75 places

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit de participació en la primera edició que es va celebrar a mitjan agost, torna una nova Nit de Bols Tibetans a la Platja de Sant Pol el proper dijous 19 de setembre a les 20.30 hores.

La finalitat de l’activitat és ajudar als participants a rebaixar l’alt ritme de vida que moltes vegades porta la nostra societat, a relaxar-se i fer-ho a través de la sonoteràpia dels bols tibetans i altres instruments.

Aquesta segona edició arriba després de que la primera proposta tripliqués el nombre d’assistents que es preveia en un principi. Ens ho explica el regidor de Cultura, Alexis Cubó.

L’activitat compta amb la col·laboració de Carles Torres i les inscripcions gratuïtes ja es poden fer trucant a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de 7 del matí a 2 de la tarda, de dilluns a divendres. El telèfon és el 972 82 01 67.

La data límit per apuntar-se és el 18 de setembre a les 2 de la tarda, sempre que no s’hagin esgotat abans les places. Des de l’organització es recorda que cal portar a l’activitat, estoreta manta i coixí.

El més llegit

I després