I després

Dijous a les 8 del vespre se celebra el Ple Municipal corresponent al mes de setembre

Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Feliu al 107.0 i també online al web de l'emissora. Un cop acabi, estarà disponible a la secció de pòdcasts a alacarta.rsf.cat

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 26 de setembre l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols celebrarà el Ple Municipal corresponent al mes de setembre. La sessió consta de 22 punts en l’ordre del dia, entre els qual es troben la compareixença del regidor de Gestió de Residus i Neteja Urbana en relació amb aquest servei a Sant Feliu de Guíxols o la pròrroga de l’encàrrec de gestió al Consell Comarcal del Baix Empordà per a la prestació del servei de menjador de l’Escola Bressol Oreneta.

També s’hi tractaran altres qüestions, com la creació del Consell Municipal de Seguretat, el projecte de reforma de la zona destinada a serveis administratius de l’edifici de l’Antic Hospital, l’aprovació provisional de la modificació de POUM-44 a la cantonada de la carretera de Palamós amb el carrer Comerç o l’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana Mascanada-Llevant SMU-28.

Entre altres punts també es tractarà el contracte per a l’execució de les obres del projecte d’instal·lació de plaques solars del Museu Carmen Thyssen finançat amb fons PRTR NGm, a més d’una moció sobre la redacció i aprovació d’un Pla Integral Contra les Violències Masclistes a la ciutat. El Ple acabarà, com és habitual, amb les proposicions urgents i l’apartat de precs i preguntes.

El podreu escoltar en directe a través del 107.0 de la fm, online al nostre web radiosantfeliu.com i un cop acabi, en diferit a lapartat de pòdcasts del web. 

El més llegit

I després