I després

Ja es coneixen les dates per participar al concurs del cartell de Carnaval

L’Ajuntament ho anuncia amb marge perquè les persones interessades ja puguin anar preparant les propostes amb temps

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ja ha donat a conèixer les dates del concurs del cartell del Carnaval 2025. Les obres es podran començar a presentar a partir del 28 de novembre i el termini s’allargarà fins el 5 de desembre.

El Consistori ha anunciat les dates amb marge perquè les persones que estiguin interessades en participar-hi tinguin temps per anar perfilant quina és la proposta que volen portar a concurs. Ens ho explica el regidor de Cultura, Alexis Cubó.

El text que haurà d’incloure la proposta és: Carnaval 2025. Sant Feliu de Guíxols. Del 22 de febrer al 5 de març de 2025.

El cartell s’ha de presentar en format físic amb unes mides de 70 centímetres d’alçada i 50 centímetres d’amplada, inclosos els marges, si en tingués. Haurà d’estar dissenyat en format vertical i confeccionat amb tota la gamma de colors que es consideri. A l’hora de la seva reproducció litogràfica, el Consistori ho farà en quadricromia.

Pel que fa a l’estil i tècnica, són lliures. L’Ajuntament recorda que com a criteri de selecció, el jurat tindrà en compte l’adaptabilitat de la proposta a les possibilitats d’impressió en quadricromia i als formats que s’editaran prenent la idea del cartell com a base.

El premi per al guanyador serà de 300 euros. Podeu consultar les bases completes fent clic aquí.

El més llegit

I després