I després

Guíxols des del Carrer critica que el projecte de reforma de l’Antic Hospital s’encareix 275.000 euros

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem afirma que el projecte de reforma de l’edifici de l’Antic Hospital, per destinar-lo a dependències municipals, s’ha encarit 275.000 euros ja que l’any 2022 “es va aprovar el projecte executiu de reforma”, valorat en 1.630.000 “però no es va arribar a licitar mai”.

La formació diu que “dos anys després, el projecte s’ha volgut licitar però s’ha hagut d’adequar als preus actuals de mercat”. També diu que es podria perdre una subvenció de fons europeus per l’endarreriment de terminis. Ens ho explica Jordi Lloveras, portaveu de la formació.

La formació explica que aquesta obra és una antiga reivindicació dels Comuns de Sant Feliu i atribueix aquest augment de cost “a la mala planificació feta pel govern municipal”.

La formació diu que aquesta adequació de l’edifici acabarà “amb la precarietat de les instal·lacions que des de fa molts anys pateixen els treballadors i les treballadores que fan la seva tasca a l’edifici de Les Vetlladores”.

També afirmen que les feines alliberen l’edifici de Les Vetlladores que “amb una reforma adequada, pot tenir un nou ús per a la ciutat, coma ara ser la nova seu de l’Escola d’Adults que des de fa anys pateix problemes d’espai i de funcionalitat.”

El grup també creu que aquesta obra “permetrà alliberar costos en el lloguer de locals on actualment es presten serveis municipals, com per exemple els serveis de Recaptació”.

El més llegit

I després