I després

Èxit de la presentació del llibre dels 20 anys del teatre amateur a Sant Feliu de Guíxols

La publicació, escrita per Eloi Falguera, és la primera obra d'aquest tipus editada a Catalunya

Compartiu aquesta història

El Teatre Auditori Narcís Masferrer es va omplir ahir a la tarda per la presentació del llibre que commemora els 20 anys del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, el primer d’aquest tipus que s’ha escrit a Catalunya.

L’obra literària, creada per Eloi Falguera, inclou diversos aspectes del certamen, com ara informació del concurs, entrevistes, anècdotes, a més d’una descripció detallada de totes les vetllades que s’han celebrat en aquestes dues dècades.

Durant l’acte celebrat ahir, Roser Descayre, presidenta de la Benet Escriba, es mostrava molt orgullosa d’aquest llibre únic a Catalunya.

L’autor del llibre, Eloy Falguera, explicava a la nostra emissora què és el que l’ha portat a la creació d’aquesta obra literària.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, que també ha assistit a l’acte, destaca la importància del llibre per ser el primer d’aquest tipus editat al nostre país.

Durant l’activitat, diversos membres de l’agrupació teatral es varen dirigir al públic explicant com era la feina que han estat realitzant durant aquest 20 anys per gestionar el concurs, a més de donar diverses xifres del certamen.

Cap al final de l’acte, Roser Descayre es va dirigir a l’alcalde, Carles Motas, per entregar-li la primera còpia del llibre, una entrega que també va voler fer extensiva als alcaldes que ha tingut la ciutat en aquests 20 anys.

Un cop acabada la presentació, la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà va representar l’espectacle  d’improvisació  ‘ImproChef’ i a continuació, es va fer una signatura de llibres.

El més llegit

I després