I després

Divendres torna la Golden Beer que s’allargarà durant el cap de setmana

Organitzada per l’Associació de Veïns de Vilartagues, inclourà gastronomia local, gran varietat de cerveses i activitats per a tots els públics

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 4 d’octubre torna al Guíxols Arena una nova edició, la tercera, de la Golden Beer que organitza l’Associació de Veïns de Vilartagues i que inclou gastronomia local, gran varietat de cerveses i activitats per a tots els públics, fins diumenge a la nit. També hi haurà un espai dedicat als més petits.

L’acte inaugural se celebrarà amb la tradicional obertura del barril aquest divendres 4 d’octubre a partir de les 8 del vespre. Les primeres activitats de la jornada inclouen música amb Marco Deita i DJ Sergi B. Ens parla de la proposta la presidenta de l’entitat, Cristina Vidal.

Dissabte, les activitats continuaran a partir de les 12 del migdia amb el concurs ‘Cursa de cervesa’, dirigit a majors de 18 anys, i pel qual cal inscriure’s el divendres anterior a l’estand de l’organització.

A les 5 de la tarda hi haurà un espectacle infantil, a les 7 serà el torn de la batxata i salsa amb Frank Acosta, a les 10 de la nit la música anirà a càrrec de Toni Cayena & The Caymanband i la nit acabarà amb DJ Sergi Paez.

De cara diumenge es tornaran a obrir portes a les 12 del migdia i les propostes començaran amb un espectacle del Club Patí Guixolenc. A les 5 de la tarda hi haurà el concurs ‘Cursa de cervesa’, a les 6 actuarà Mistreet Dance Studio i a les 7, la música anirà a càrrec de Con cuerdas de rumba.

Podeu consultar totes les activitats previstes al perfil d’Instagram de l’Associació de Veïns de Vilartagues sota l’usuari aavv_vilartagues.

El més llegit

I després