I després

El Museu d’Història ha participat en els desens Premis AMC de Museologia

Ho ha fet en la categoria d’exposicions temporals per la mostra ‘Una  societat canviant’ que es pot visitar a la seu de l’Antic Hospital

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha participat en els desens Premis AMC de Museologia que s’han celebrat al Museu Pau Casals d’El Vendrell i on estava nominat en la categoria d’exposicions temporals per la mostra de llarga durada ‘Una Societat Canviant’ que es pot visitar a la seu de l’Antic Hospital i que tracta l’evolució de la societat guixolenca al llarg dels darrers 200 anys.

La directora del Museu, Sílvia Alemany, explica que la proposta va quedar segona en les votacions i ens comenta perquè es va decidir portar-la als guardons.

Aquests premis “són un reconeixement honorífic que té per objectiu destacar els projectes més rellevants en els àmbits d’exposicions, activitats i reformes de museus i prestigiar les trajectòries professionals en l’àmbit de la museologia” destaquen des del Museu d’Història.

Tot i que la mostra guixolenca no va ser premiada, “aquesta nominació realça el compromís i la continuïtat del Museu en la tasca de divulgació cultural i creació d’exposicions que fomenten la reflexió i el diàleg, objectius essencials per a qualsevol institució museística segons els principis establerts per l’International Council of Museums”.

Sílvia Alemany explica que gràcies a aquesta exposició de llarga durada que es pot visitar a l’Antic Hospital, s’han pogut restaurar diverses peces que ara els visitants poden veure.

L’exposició es pot visitar de dilluns a dissabte d’11 a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda, i els diumenges i festius d’11 a 2 del migdia.

El més llegit

I després