I després

S’organitza una xerrada sobre el Voluntariat per la llengua

A més de donar a conèixer la iniciativa que connecta persones que parlen català amb persones que volen aprendre’l, es presentaran les parelles lingüístiques que s’han format a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El Servei Comarcal de Català ha organitzat a Sant Feliu de Guíxols, pel dimarts 15 d’octubre, una xerrada informativa sobre el Voluntariat per la llengua. Durant l’activitat, també es presentaran les parelles lingüístiques del primer trimestre del curs 2024-25 que s’hagin format a la nostra ciutat.

Ens explica en què consistirà i a qui va dirigida l’activitat, Sandra Camps, que és dinamitzadora del Voluntariat per la llengua.

La trobada començarà a les 7 de la tarda al tercer pis del Centre Cívic Vilartagues de la nostra ciutat. El Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar la conversa en català i el formen parelles lingüístiques: una d’elles parlant habitual d’aquesta llengua i una altra que la vol aprendre i que en té coneixements bàsics.

Les persones que estiguin interessades en participar en el Voluntariat per la Llengua poden inscriure’s online a vxl.cat o presencialment a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu.

Per a qualsevol consulta o dubte es pot contractar amb el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà al telèfon  972 642 310 o enviar un correu electrònic vxl.baixemporda@cpnl.cat

El més llegit

I després