I després

Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm exposen els 30 anys d’història de l’entitat al pati de l’Ajuntament

La mostra, que conté fotografies i documents, es pot visitar de dilluns a dissabte, matí i tarda i els diumenges al mati, amb accés lliure

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns s’ha inaugurat una nova exposició al pati de l’Ajuntament, en aquest cas protagonitzada per l’Associació Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm. En ella proposen als visitants descobrir els 30 anys de la tasca que han realitzat a l’espai al llarg d’aquestes tres dècades.

Pere Gimbernat, tresorer de l’associació, explica que a la mostra s’hi poden veure també fotografies i àlbums de fotos amb imatges dels Somiatruites, els aplecs, les desfilades o els tradicionals concursos de pastissos, com també diversos documents.

Ara fa 2 anys que l’entitat va començar a obrir l’ermita als visitants, una iniciativa que ha estat molt ben rebuda.

L’exposició es pot visitar fins el 20 d’octubre tots els dies de la setmana, de dilluns a dissabte, de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores, i els diumenges, de 10 a 14 hores.

D’altra banda, per aquest dissabte 12 d’octubre, l’associació organitza la 52a edició de l’Aplec de la Mare de Deu del Bon Viatge. Podeu accedir a tota la informació fent clic aquí.

El més llegit

I després