I després

S’engega una campanya de recollida d’ordinadors portàtils, ebooks i tauletes per destinar a una escola de Gàmbia

Els punts de recollida són els centres cívics de Vilartagues i Tueda i la biblioteca i es podrà fer un seguiment de l’equip fins la seva arribada a destí

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament i l’Associació de Subsaharians de Sant Feliu de Guíxols han organitzat una campanya de recollida d’ordinadors, ebooks i tablets que la ciutadania ja no utilitzi per destinar a l’escola Baja Kunda de la regió d’Upper River de Gàmbia. El centre està format per 457 alumnes i 29 professors.

Cadascun dels equips entregats portarà un codi perquè les persones que hagin donat el material puguin fer-ne el seguiment a través del Projecte Labdoo. Labdoo també s’encarregarà de ressetejar-los i preparar-los pel seu ús escolar. Ens parla de la iniciativa la regidora d’Educació i Coneixement, Laura Serrano.

Des del consistori es recorda que “aquests recursos són essencials per al desenvolupament educatiu dels alumnes i per obrir noves oportunitats d’aprenentatge, alhora que contribueixen a reduir bretxa digital”.

Cal tenir en compte els requisits que han de tenir els equips per poder ser donats. Es demana que funcionin, es a dir que arrenquin, que tinguin mínim 1 GB de RAM i portin el carregador corresponent. L’estat de la bateria no és important.

El material es pot entregar als centres cívics de Tueda i Vilartagues i també a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Per a més informació es pot contactar amb Buba al 629 011 228 o amb Marina al 605 594 023. El termini per participar en la campanya acaba el 19 d’octubre.

El més llegit

I després