I després

El 26 d’octubre arriba l’Aplec de Sant Amanç amb diverses activitats i l’arrossada popular

La proposta inclourà un taller familiar de ciència recreativa, una exposició de miniatures d’eines antigues i música amb Dylan & Young Songbook

Compartiu aquesta història

Ardenya Patrimoni i Natura organitza una nova edició de l’Aplec de Sant Amanç pel proper dissabte 26 d’octubre a l’ermita de Sant Amanç i que s’avança una setmana al que és habitual. Ens en parla el secretari de l’entitat, Xavier de Blas.

Les activitats començaran a partir de les 11 del matí amb un taller familiar de ciència recreativa amb el llançament de coets d’aigua i l’observació del sol amb telescopis. Es tracta d’una proposta d’AstroGirona. També, durant tot el matí, es podrà veure una exposició de miniatures d’eines antigues a càrrec de Vicenç Bayarri Costa.

A les 12.30 hores serà el torn de la música amb un concert de Dylan & Young Songbook que donaran pas a l’arrossada i el dinar popular que tindrà lloc a les 14:00 hores. El preu del tiquets per l’arròs és de 8 euros pels socis de l’entitat i d’11 pels que no ho siguin.

Les inscripcions estan obertes fins el 22 d’octubre enviant un correu electrònic a info@ardenya.cat. En el text s’ha d’indicar quants tiquets es volen per l’arrossada.

A l’espai hi haurà taules i cadires pels assistents i també un racó de barbacoes per a coure-hi la carn. Cada participant ha de portar els seus plats, gots i coberts i hi haurà servei de bar.

El més llegit

I després