I després

Música i moviment sènior i l’estil literari de Josep Pla entre les propostes de la UNED Sènior pels propers mesos

Les inscripcions online ja estan obertes i es pot demanar més informació escrivint a educacio@guixols.cat o trucant al 972 82 08 10

Compartiu aquesta història

La UNED Sènior ja ha posat en marxa el curs 2024-2025 amb diverses formacions a la nostra ciutat. Entre elles es troben una proposta dedicada a la música i el moviment sènior i l’altra que analitza l’estil literari del reconegut escriptor Josep Pla.

Des d’aquest mes d’octubre i fins al gener té lloc a la Sala d’Audicions de l’Escola de Música el curs dedicat a la música i el moviment sènior que va a càrrec de Maria Sofia Azambuja. La professora ens parla de com és la proposta.

El 12 de febrer començarà un curs que anirà a càrrec de Núria Bazaga i que s’endinsarà en l’estil literari de Josep Pla i tractarà l’ansisentimentalisme i fracàs del pensament en l’obra de l’autor de Palafrugell. La formació tindrà lloc a la Sala Abat Sunyer, a la quarta planta del Monestir. Bazaga ens explica com es planteja aquest repte a l’hora explorar aquest aspecte de l’obra de Pla.

Les inscripcions es poden fer online clicant aquí. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la UNED de Sant Feliu ubicada a la Casa Palet del carrer Pecher número 7, enviant un correu electrònic a educacio@guixols.cat o trucant al 972 82 08 10.

El més llegit

I després