I després

L’Ajuntament aprova unes ordenances fiscals amb “congelació d’impostos”

L’única taxa que es modifica és la de gestió de residus afectada per la nova normativa que obliga a repercutir en la ciutadania el 100% del cost d’aquest servei

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat aquest matí en Ple Municipal extraordinari les ordenances fiscals pel proper any 2025 amb “congelació d’impostos”, destaca el primer tinent d’Alcalde i responsable d’Hisenda, Josep Melcior Muñoz.

L’única taxa que es veu modificada és la de tractament i recollida de residus, afectada pel tancament de l’abocador de Solius, com també per la nova normativa europea.

Segons explica el primer tinent d’alcalde, amb aquesta nova normativa, l’Ajuntament ja no es pot fer càrrec de l’augment del cost d’aquest servei com havia fet fins ara i està obligat a repercutir en la ciutadania el 100% del seu import. Muñoz també destaca com a punt important la congelació dels impostos pel proper any.

Segons explica el responsable d’Hisenda, l’increment de la pressió fiscal se situa en vora el 5%, el que representa “menys de 4 euros mensuals per a una família mitjana”. Així valora Muñoz la situació i explica com es gestionarà de cara al 2026.

Teniu accés al Ple Municipal que s’ha emès aquest matí a la secció de pòdcasts del nostre web fent clic aquí.

El més llegit

I després