I després

Tot a punt per la 53 Guíxols Medes d’aquest cap de setmana

La històrica prova tindrà lloc dissabte i diumenge i comptarà amb una quinzena de regatistes

Compartiu aquesta història

El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ho té tot a punt per la 53 edició de la històrica Guíxols Medes que se celebrarà aquest dissabte 19 i diumenge 20 d’octubre.

Una quinzena de regatistes formaran part de la prova, que començarà dissabte amb la reunió de patrons a les 10:30 del matí i amb la senyal d’atenció per a la sortida, a les 12 del migdia. Diumenge, l’activitat acabarà amb el tradicional dinar de regatistes i l’entrega de premis a les 15:30 hores.

La prova farà un recorregut de 75 milles nàutiques que connectarà Sant Feliu de Guíxols amb les Illes Medes, passant per la boia ODAS al Cap de Begur, abans de retornar a Sant Feliu. En cas de condicions meteorològiques adverses, l’organització ha previst un recorregut alternatiu.

Aquesta regata de creuer és la més antiga de Catalunya organitzada ininterrompudament i compta amb el suport de la Federació Catalana de Vela i de l’Associació de Regatistes d’Altura del Mediterrani.

Guíxols Medes és un dels esdeveniments més tradicionals i destacats del calendari de la vela a la regió i reuneix embarcacions sota el sistema de mesurament ORC de l’Internacional & Club.

El més llegit

I després