I després

L’Associació de Festes Ganxones organitza una nova edició de la Festa de la Tardor amb el ‘Passatge del Terror’ i el ‘Crit o confit’

També hi ha previstos diversos tallers a les placetes Sant Joan i Joan Maragall, a més de contacontes i una festa de disfresses, entre altres activitats

Compartiu aquesta història

L’Associació de Festes Ganxones organitza una nova edició de la ‘Festa de la Tardor’ que inclou, un any més, el ‘Passatge del Terror’, la segona edició del ‘Crit o confit’ i diverses activitats. Les propostes es repartiran entre els dies 31 d’octubre i 2 de novembre en diversos espais de Sant Feliu de Guíxols.

El ‘Passatge del terror’, que s’ha convertit en un dels grans èxits d’aquestes dates, tindrà lloc als Jardins del Monestir del 31 d’octubre al 2 de novembre entre les 8 del vespre i les 10 de la nit. Les entrades, al preu de 4 euros, ja es poden comprar presencialment a Llibreria Nobel, Perruqueria Neus Patón i a Golosos. Online, es poden adquirir a través del portal Entrapolis.

De cara al 31 d’octubre serà el torn de ‘Crit o confit’ que se celebrarà en una vuitantena de comerços de la ciutat entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre. L’activitat està dirigida a nenes i nens que tinguin 14 anys o menys. Per participar-hi cal omplir amb 8 segells una butlleta que es repartirà a les escoles de Sant Feliu de cara a la setmana vinent i que també estarà disponible en altres espais de la ciutat que aviat s’anunciaran. Al final d’aquesta notícia trobareu les instruccions del joc i els establiments participants. Entre tots els jugadors se sortejarà una escapada a Port Aventura.

D’altra banda, també hi ha diverses activitats previstes pel dia 31 d’octubre. A les 8 del vespre es farà una festa de disfresses a la placeta Sant Joan.

Ja de cara a l’1 de novembre, a la Placeta Sant Joan a partir de les 10.30 del matí, hi haurà diversos tallers i a les 11, es farà un contacontes en anglès. A les 12.30 hores serà el torn d’un conte animat.

El mateix dia, a la placeta Joan Maragall a partir de les 11 del matí, hi haurà una castanyada popular i més tallers. L’abonament per participar en 4 tallers és de 10 euros i ja pot comprar a Llibreria Nobel i Golosos. Aquí sota podeu trobar tota la informació sobre el ‘Crit o Confit’ com també dels tallers i activitats de la Festa de la Tardor.

El més llegit

I després