I després

Es posen en marxa unes sessions d’exercici físic per a persones amb fibromiàlgia

Estan emmarcades dins el Programa d’Activitat Física del Dipsalut i tenen lloc els dimarts a les 9 del matí al Parc de Salut Miquel Murlà amb inscripció prèvia

Compartiu aquesta història

S’han posat en marxa unes sessions gratuïtes d’exercici físic al Parc de Salut Miquel Murlà de Sant Feliu de Guíxols, davant del CAP, dirigides a persones amb fibromiàlgia.

La iniciativa està emmarcada dins el Programa d’Activitat Física del Dipsalut i té lloc els dimarts a partir de les 9 del matí amb inscripció prèvia. Per apuntar-s’hi es pot enviar un Whatsapp al 677 028 414 o be trucar o enviar un Whatsapp al 696 932 180.

La coordinadora de l’Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia a Sant Feliu de Guíxols, Eulalia Murillo, ens explica que l’entitat realitza unes sessions de suport amb una psicòloga tots els darrers divendres de mes.

Durant l’activitat es realitzen tallers de memòria o de risoteràpia, adaptant-se a les necessitats dels usuaris que assisteixen a les sessions. Es pot demanar més informació trucant o enviant un Whatsapp al número 696 932 180.

El més llegit

I després