I després

L’Ajuntament es reuneix amb la secretària d’Habitatge de la Generalitat per parlar de les parcel·les adquirides per construir habitatge públic

El Consistori va anunciar l'adquisició de les finques a finals del passat mes d'agost per un valor de 916.000 euros

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha reunit amb la Secretària d’Habitatge de la Generalitat, Lídia Guillén, per posar-la en coneixement de les dues parcel·les que el consistori ha adquirit per construir 78 habitatges públics de lloguer i 12 habitatges residencials.

Per part de l’Ajuntament, han assistit a la trobada l’alcalde, Carles Motas, el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, i el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs.

L’Ajuntament va anunciar a finals d’agost l’adquisició de sòl per construir habitatge públic de lloguer en dues finques del municipi que sumen més de 3.250 metres quadrats edificables i que pertanyien a l’antiga Fàbrica Trachsler.

Els habitatges resultants estaran destinats principalment a joves que estiguin en procés d’emancipació i no puguin accedir al mercat de lloguer actual, persones grans i pensionistes amb recursos limitats i també a persones amb discapacitats físiques o psíquiques amb prou autonomia per viure pels seus propis mitjans però que necessiten d’un tutoratge.

Les parcel·les, que estan situades a la carretera de Girona cantonada amb el carrer Antoni Ferrer i al carrer Huguet, varen ser adquirides per un valor de 916.000 euros.

El més llegit

I després