I després

Previsió de mal temps per aquest cap de setmana, amb un petit risc de nevada a cotes baixes

L'Equip de Coordinació d'Emergències de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s'ha reunit el matí de dijous, 7 de gener de 2021, per a abordar les possibles condicions meteorològiques adverses d'aquest cap de setmana (9 i 10 de gener). Un dels temes que s'han tractat és el risc de nevada en cotes baixes a la població.

Compartiu aquesta història

L’Equip de Coordinació d’Emergències de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha reunit el matí de dijous, 7 de gener de 2021, per a abordar les possibles condicions meteorològiques adverses d’aquest cap de setmana (9 i 10 de gener). Un dels temes que s’han tractat és el risc de nevada en cotes baixes a la població.

Per ara, els indicadors de previsió assenyalen que la probabilitat que això succeeixi és més aviat baixa, però caldrà estar pendents de com evolucionen els pronòstics les properes hores. El que sí que es preveu, sobretot de cara a dissabte 9 de gener, és un temporal marítim important, amb onades que podrien assolir entre 2’5m i 4m d’alçada al litoral baixempordanès. S’esperen, també per dissabte, fortes ràfegues de vent de component nord-est, que podrien arribar als 60km/h.

Recordeu que teniu accés a les webs d’interès i telèfons en cas d’emergència a través de l’apartat guixols.cat/emergencies de la pàgina municipal.

El més llegit

I després