Restaurant Can Kiku ha tornat a guanyar una nova edició del Ganxotapes per votació de tots els participants en la campanya. Ho ha fet amb el seu ‘Xurrasco de vaca madurada amb espècies, cremós d’api i nap, patata kennebec amb salsa chimichurri i xips de plàtan mascle’.
El segon establiment classificat ha estat 220 Sushi i el tercer, Formatgeria Can Quim. En aquesta edició s’han servit 36.199 Ganxotapes.
El gerent de Can Kiku, Xavier Martorell, es mostra molt content pel reconeixement degut a la feina que suposa la Ganxotapa per a tot l’equip.
L’encarregat de cuina de l’establiment, Wilfredo Antonio Mejía, ens explica com és la Ganxotapa guanyadora, de la qual se n’han servit vora 4.000 unitats.
La regidora d’Economia Local de l’Ajuntament, Núria Cucharero, valora molt positivament la campanya, que un any més ha batut rècord d’unitats servides.
Pel concurs d’aquesta passada edició s’han inclòs dues noves modalitats per votar. La de la tapa més original l’ha guanyat 220 Sushi per la seva ‘Zamburiña amb maio de kimchi, ous de peix volador i ratlladura de llima’. Pel que fa a la tapa amb la millor combinació d’ingredients, el premi l’ha obtingut Restaurant Can Kiku.