Aquest dissabte 20 de maig comença una nova edició de la tradicional campanya del Peix Blau on 12 restaurants de Sant Feliu de Guíxols oferiran plats preparats amb aquest peix com a protagonista. La proposta gastronòmica s’allargarà fins el 18 de juny i inclourà diversos tallers i show cookings.
El mateix dissabte, a partir de les 11 del matí a La Rambla, es farà la presentació de la campanya, amb tastets de peix blau a càrrec dels establiments participants, a preus populars.
Coincidint amb l’inici d’aquesta campanya, per dissabte s’ha programat un taller creatiu anomenat ‘L’art de menjar peix’. S’hi combinaran les arts escèniques per apropar el coneixement del peix blau, les seves formes i qualitats. L’activitat està oberta a persones de totes les edats, encara que els infants d’1 a 5 anys han de participar-hi amb un tutor. Tindrà lloc el dissabte de 10 a 13 hores a La Rambla, és gratuïta i no cal inscripció prèvia.
Podeu consultar totes les activitats previstes dins la campanya, com ara els tallers i show cookings, clicant aquí.