La segona edició del concurs Ganxó Tapes ja té guanyador: El “Montiburguer amb pebrot escalivat i encenalls de porro” del restaurant Nou Casino La Constància de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta és, per tant, la “Millor Tapa Ganxona Primavera 2013”. D’altra banda, el jurat ha determinat que la fotografia guanyadora del concurs 2.0 ha estat Jenny Nueda, amb una imatge simpàtica i divertida de la tapa d’El Casino.
Des de l’Àrea de Turisme s’ha fet un agraïment públic per la participació en aquesta segona edició de la campanya gastronòmica, en la qual hi ha participat 24 establiments de la Ciutat, amb l’objectiu de consolidar la cultura de “tapes i montaditos”. En aquesta edició, que ha tingut lloc del 9 de maig al 9 de juny, s’ha ofert un preu tancat (2’50e) que incloïa una tapa+canya/quinto. Cal destacar també la bona acollida que ha tingut la campanya en l’àmbit de les xarxes socials.