El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat pel dissabte 24 d’agost a les 19.30 hores a la Caseta del Salvament una nova edició dels ‘Tastets de Mar’. Es tracta d’una guiada gastronòmica que fa una introducció al món del peix blau, acostant als participants els secrets i propietats organolèptiques de les diferents espècies i els seus sistemes de pesca.
També s’hi explicaran tècniques per a la seva conservació i com cuinar-los, entre altres qüestions relacionades amb aquest tipus de peix.
L’activitat es completa amb una degustació que anirà a càrrec del càtering El Ginjoler. L’encarregada de la guiada serà Carmina Ontiveros, formada en el món de les ciències del mar i del patronatge, vinculada al món educatiu, gerent de Tretze Cultura i de l’Arria Bou, una embarcació d’arrossegament de Palamós.
Les persones interessades es poden apuntar a la recepció de l’Antic Hospital, trucant per telèfon al 972 821 575 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat. El preu per participar-hi és de 20 euros pel públic general i de 15 pels socis dels Amics del Museu.