Els passats dies 2, 3 i 4 d’abril es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols el Mercat del Brunyol. Un any més la fira ha estat un gran èxit tot i el mal temps amb el que es va comptar el diumenge. Enguany han participat catorze pastisseries de la ciutat, s’han venut més de 300kg de brunyols i han visitat la fira unes 8000 persones. Pel que fa al taller de brunyols es va comptar amb una vuitantena de nens i nenes que van poder elaborar el seu propi brunyol, comptant aquest any amb la novetat de poder-lo preparar en forma de triangle, forma típica de Sant Feliu de Guíxols.Les pastisseries participants van ser: Pastisseria Gironès, Pastisseria Vidal, Pastisseria la Vienesa, Forn Ca la Nati, Fleca Sant Antoni, Forn de Pa Valeri, L’Espiga d’Or, Pastisseria Dubé, Pastisseria del Puig, Fleca i Pastisseria Cortés, Pastisseria Montserratina, Forn de Pa del Baró, Fleca Tahona i Fleca Pa Fi.Es van realitzar diversos tallers durant la fira com el Taller de Ceràmica i el Taller del Cisteller amb un centenar de nens i nenes participants i les actuacions d’en Jordi Patxeco i en Jordi Tonnietti van aconseguir donar un toc d’animació i alegria a la fira.Pel que fa al 7è Concurs de Brunyols, els guanyadors de cada modalitat han estat els següents:
Modalitat Triangle
1r premi: Marc Vicens Feliu
2n premi: Elena Soler Pérez
3r premi: Joana Valls i Andreu
Modalitat Empordà
1r premi: Mina Vicens Serrano
2n premi: Antoni Valldeperas Juncà
3r premi: Cristina Rufí Juanals
Modalitat Innovador
1r premi: Antoni Valldeperas Juncà (Brunyols d’espàrrecs de marge)
2n premi: Martí Rovira i Pujol (Brunyols de mango i menta)
3r premi: Maria Carme Schilling Fontrodona (Brunyols de crema catalana amb torró de Xixona)