Sota el nom de “Música i descobertes!”, l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols inicia un nou cicle de concerts i xerrades que s’allargaran des del mes de febrer fins al maig d’aquest 2021.
La iniciativa consisteix en 12 propostes musicals que tindran lloc els divendres a les 18.30 hores a l’auditori del centre i amb una durada aproximada de 50 minuts. Les activitats compten amb la participació de mestres de l’escola i d’altres pedagogs vinculats al centre.
► 4 concerts de professors amb interessants propostes de diferents estils, on s’hi podrà escoltar música clàssica i contemporània, brasilera o improvisada.
► 4 tallers adreçats als més petits, acostant-los la pràctica i la vivència musical i contribuint al seu desenvolupament artístic i humà.
► 4 activitats ”Edu música”, que són xerrades, col·loquis i audicions entorn al fet musical, a la seva pedagogia o a la seva història. S’hi inclouran no només alumnes, sinó també a pares, mares, professors, músics, melòmans i aficionats a la música per així compartir i ampliar la seva visió sobre la pedagogia musical, la pràctica instrumental o l’evolució dels estils.
Podeu descarregar el programa complet fent clic aquí. També podeu accedir al seu lloc web fent clic aquí. Per assistir cal reservar cita prèvia a través del correu electrònic escolamusica@guixols.cat adjuntant nom complert i DNI dels assistents. És podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.
El director del centre, Luís González, recorda que “arran de la pandèmia, durant l’any 2020 hem anul·lat una sèrie de concerts i cicles que s’havien consolidat a la ciutat i on hi participaven tant alumnes com professors del centre, com ara: Cicle de Concerts de Primavera, GuíxolsFlors, Cicle d’Alumnes al Museu Thyssen, Cicle de Concerts de Nadal; així com molts dels concerts emblemàtics de l’escola com les d’Audicions de Nadal, la cavalcada de Reis, les Audicions de Fi de Curs o els Concerts d’Adults”.
Amb aquest nou cicle creu que “es compensa la manca de música en directe a la ciutat i tenim ganes de compartir amb vosaltres l’expectativa, la il·lusió, els nervis i l’allau d’emocions que significa una actuació en directe”. “Hem prioritzat les formacions de petit format i s’ha previst que en cas que els concerts no es puguin obrir al públic per les restriccions, s’emetran en directe pel canal de Instagram de l’Escola de Música”, comenta.
Finalment, vol “agrair l’esforç i la il·lusió de l’alumnat i el professorat per mantenir l’activitat i seguir apropant la música a tothom, malgrat els moments difícils que estem vivint. Alternant presencialitat i classes telemàtiques però sempre treballant amb dedicació, esforç i il·lusió”.